La preinscripció per a les escoles bressol municipals s’obre el 8 d’abril

WhatsApp Image 2024-03-26 at 10.18.45 AM

Del 8 al 21 de maig estarà obert el període de preinscripció per sol·licitar una plaça a les escoles bressol municipals –Cordelles, Montflorit i Turonet- per al curs 2024-25. A partir del 9 d’abril, les tres escoles bressol municipals de Cerdanyola del Vallès donaran a conèixer les seves instal·lacions i projecte educatiu en les jornades de portes obertes

Per poder accedir a una plaça escolar per al curs vinent els interessats han de seguir el procediment que estableix el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per a la preinscripció i la matrícula d’infants per al curs 2024-2025. La presentació de sol·licituds de preinscripció s’haurà de fer enviant un correu electrònic a la bústia de correu electrònic de l’escola bressol triada com a primera opció, adjuntant-hi una còpia del model de l’imprès oficial de sol·licitud, que es podrà descarregar des de la pàgina web www.cerdanyola.cat/educacio/preinscripcio, degudament emplenat i signat (en format PDF o amb fotografia de la sol·licitud) i les còpies de la documentació oportuna, escanejades o fotografiades.

En una única sol·licitud es pot demanar, per ordre de preferència, més d’una escola bressol municipal. Segons la normativa vigent, a Cerdanyola es poden sol·licitar qualsevol dels tres centres atès que tot el municipi és zona única en la franja de 0-3 anys.

Beques Ajuntament

A més, l’Ajuntament posa a disposició la convocatòria anual de beques, on s’inclouen les escoles bressol municipals, per a aquelles famílies que ho necessitin. L’accés requereix d’una sol·licitud prèvia en les condicions i terminis indicats al web municipal https://www.cerdanyola.cat/accio-social. Enguany, el termini per a presentar la sol·licitud és fins al 31 de maig de 2024, i aquesta mateixa sol·licitud es deriva, automàticament, per a la seva valoració com a tarifació social sense necessitat de fer cap tràmit més.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?