La Policia Local incorpora tres nous vehicles híbrids

Els nous cotxes de la Policia Local / F. Ajuntament de Cerdanyola

El Servei de Seguretat Ciutadana ha iniciat la renovació del parc mòbil de la policia local amb la incorporació de tres nous vehicles híbrids. Pròximament se seguirà amb la renovació amb un altre vehicle, dues motocicletes elèctriques i tres vehicles més d’intervenció ràpida. L’alcalde, Carlos Cordón, es mostra satisfet d’haver pogut iniciar la renovació del parc mòbil de la policia local “un servei públic essencial per a totes i tots, format per grans professionals als qui hem d’agrair la gran tasca que fan diàriament”.

Els vehicles estan equipats amb material tècnic per abordar les necessitats operatives diàries, com un sistema de càmeres pel control del trànsit. A més, els nous vehicles incorporats a la policia local, juntament amb la unitat mòbil ja existent, han estat logotipats amb el patró Battenberg. Aquest és un disseny que permet la visibilitat aproximadament des de 500 metres i que es composa d’una alternança de rectangles o quadrats reflectants i absorbents de la llum creant ràpidament un impacte visual i permetent la identificació i la seva localització a la via pública. En el cas de la policia local s’ha utilitzat de forma alternativa el color groc retroreflector i el blau fosc. Aquest sistema va ser desenvolupat al Regne Unit a la dècada dels 90 i ha estat adaptat a gran part dels vehicles dels cossos i serveis d’emergència per la seva gran visibilitat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?