La Policia Local compta amb quatre nous agents

FAtm2fEWYAUTMu_

Quatre nous agents, tres homes i una dona, formen part de la plantilla de la Policia Local de Cerdanyola. Els nous agents han superat el curs bàsic de formació policial de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i ara comencen un any de pràctiques abans de ser funcionari de carrera.

L’alcalde, Carlos Cordón, la regidora de Seguretat Ciutadana, Glòria M. Urbano, l’inspector de la Policia Local, Lluís Funes, i el sergent, Jordi Mogas, han donat la benvinguda als nous agents que van començar a treballar dilluns.

Carlos Cordón ha desitjat molta sort als agents en la seva nova etapa professional i els recordat que la seguretat ciutadana és un servei comunitari i que Cerdanyola vol seguir apostant per la policia de proximitat. Glòria M. Urbano ha agraït l’esforç, treball i paciència que han demostrat els quatre agents durant el seu any de formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Urbano també ha destacat que se seguirà treballant en la millora de les condicions de la plantilla i posant l’accent en la incorporació d’agents femenines. Per la seva part, Lluís Funes, els ha animat a lluitar pel seu projecte personal dins la policia, un cos que “està en plena expansió a Cerdanyola’ i que en té molts nous objectius i millores sobre la taula.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?