La planta 1 de la Torre Vermella serà un espai per a activitats culturals i socials

torrevermella

Ciutadans i el govern municipal han acordat modificar la utilitat de la sala ubicada a la planta 1 de la Torre Vermella com un espai polivalent destinat a activitats culturals i socials. Les dues formacions difereixen en altres qüestions respecte a l’assignació d’usos de la Torre Vermella, però asseguren que l’acord en aquest punt és “positiu” i s’emplacen a “continuar treballant per arribar a punts en comú que beneficiïn tota la ciutadania”.

En aquest sentit, la portaveu de Cs, Sonia Rodríguez, explica que des de Ciutadans creuen en la política útil i procuraran sempre “traslladar les demandes veïnals a el govern municipal perquè es vagin implementant de la millor manera possible”. Per la seva banda, el PSC recorda que sempre ha apostat per recuperar equipaments municipals i espais polivalents: “Celebrem haver acordat amb Ciutadans la inclusió d’aquest espai, agraïm el treball de grup i confiem en poder seguir avançant en propostes en què tots i totes ens sentim còmodes i que permetin que la ciutat segueixi millorant“.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?