La pista de gel, un atractiu nadalenc ja consolidat

655cf7f08254436b1df6b279ffc38784

La proposta familiar de Cerdanyola Comerç i Serveis, amb 300m2 de gel natural, s’inaugurarà aquest divendres i s’allargarà fins al 7 de gener 

El que va començar com una aventura dels comerciants és ara, en la seva quarta edició, la gran protagonista del Nadal a Cerdanyola. La pista de gel de Cerdanyola Comerç i Serveis s’inaugurarà aquest divendres (18 hores) i s’allargarà fins al 7 de gener. “És el quart any consecutiu d’una activitat d’èxit que fa ciutat”, remarca el president de l’entitat, Xavi Olivé. Comerciants, Ajuntament i patrocinadors tenen molt clar que l’objectiu continua sent el mateix: “Volem que la gent es quedi a Cerdanyola i no marxi fora a comprar i a la vegada tingui una oferta d’oci”.

ELS ESTABLIMENTS ASSOCIATS A CERDANYOLA COMERÇ I SERVEIS TORNEN A REPARTIR VALS 2X1
La pista, de gel natural i de 300 m2, estarà oberta tots els dies entre les 10 i les 22 hores, amb excepció de Nadal i Cap d’Any (horari més restringit). Com en les altres tres edicions, es mantenen els preus populars de 5 euros el tiquet i que les botigues associades lliurin vals de 2×1. També se seguirà obrint la pista a les escoles locals durant els matins del mes de desembre perquè els alumnes gaudeixin gratuïtament de l’experiència. Enguany malgrat que no s’han programat activitats, la pista de gel continuarà sent un dels punts oficials de recollida de joguines per la campanya solidària ‘Una nit d’il·lusió’.

LA PREVISIÓ ÉS QUE PATININ UNES 12.500 PERSONES, XIFRA SIMILAR A LA D’ANYS ANTERIORS
L’any passat la pista es va tancar amb satisfacció per haver acomplert objectius. Es van superar els 12.500 patinadors de 2015, amb un total de 13.500 patinadors, incloses les escoles de Cerdanyola i institucions de caire social, que van poder patinar de franc, i diversos esplais, que ho van fer a preus simbòlics. Seguint la tònica de cada any, es va incrementar l’ús de vals de descompte 2×1, que només es podien aconseguir comprant als comerços associats. Un 60% dels patinadors ho va fer a preu reduït gràcies als 40.000 vals que es van repartir. En aquesta línia, Olivé assegura que per als comerciants el retorn que reben de la pista de gel és positiu: “La gent busca el 2×1 i ho demanen als comerciants”. La iniciativa dels comerciants era aplaudida per la directora del Centre de Banca de Clients de BBVA, Sandra Morales, que va elogiar l’esforç fet pels comerciants i que va destacar que l’entitat financera ha volgut patrocinar l’esdeveniment perquè es tracta d’una activitat de ciutat que els permet acostar-se a les famílies i al comerç local. “Creiem que la pista és un projecte diferenciat dins de la població i que estimula el comerç”, remarcava Morales. Les lloances també arribaven de la mà de la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, que posava en valor la tasca dels comerciants: “Manteniu la il·lusió per la iniciativa i a més sempre aneu innovant amb petits detalls”. En la relació a l’ambient nadalenc de la ciutat, Haro anunciava que enguany han intentat “millorar” un enllumenat que s’inaugurarà oficialment aquest divendres i prometia “alguna sopresa més” en la campanya de Nadal. Per la seva banda, l’alcalde Carles Escolà assegurava que una de les línies econòmiques del govern local de Compromís és la defensa del comerç de proximitat. “Volem que per aquestes dates la gent es quedi a Cerdanyola a consumir”, afirmava el batlle, que destacava que el “teixit comercial és imprescincible per a la vida de la ciutat”.

EL COMERÇ POSA MÚSICA AL NADAL

Una de les novetats de la programació nadalenca a Cerdanyola serà també una proposta de Cerdanyola Comerç i Serveis, en aquest cas amb la col·laboració de l’Agrupació Musical de Cerdanyola. ‘El Comerç posa música al Nadal’ és l’activitat que tindrà lloc el 22 de desembre (18 hores) i on tres grups de cantaires i músics anirant recorrent diferents punts de la ciutat fins a trobar-se a la plaça de l’Abat Oliba. El rebombori, segons apunten, està assegurat. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?