La pista de gel s’inaugurarà aquest divendres al parc Xarau

b190b9bcae39ee6b68c160e3e6f45456

Més d’11.000 patinadors i 40.000 visitants són les xifres amb les quals l’any passat es tancava la primera edició de la pista de gel, impulsada per Cerdanyola Comerç i Serveis amb la col·laboració de l’Ajuntament i BBVA al parc Xarau. “L’experiència va ser tan bona que enguany ampliem les dates”, anunciava el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé. Així, la pista de gel s’inaugurarà aquest divendres i  es clourà el 10 de gener.

ENTRADES A 5 EUROS I 2X1
El preu de l’entrada serà de 5 euros i com en la primera edició, els establiments associats a Cerdanyola Comerç i Serveis i el Mercat de Fontetes repartiran tiquets 2×1. L’horari serà de 10 a 21 hores de dilluns a dijous i de 10 a 22 hores de divendres a diumenge. Els horaris seran ininterromputs, a excepció dels dies de Nit de Nadal, Nadal i Cap d’Any. Com ja es va fer en la primera edició, els matins dels dies laborables entre el 9 i el 22 de desembre les escoles de Cerdanyola podran patinar gratuïtament a la pista. A diferència de l’any passat, en aquesta ocasió el parc Xarau no acollirà la fira de Nadal, que es farà del 4 al 6 de desembre al carrer de Sant Martí i el 19 i el 20 de desembre a l’avinguda Catalunya. La pista de gel comptarà, però, amb una carpa destinada als associats que acollirà diferents tallers i jocs i la carpa del Rei Mag (els dies 2, 3 i 4 de gener).

TAMBÉ PÚBLIC DE FORA
“L’objectiu és dinamitzar el comerç local, que la gent compri a la ciutat i que a la vegada tingui també una oferta d’oci”, apuntava Olivé, que assegura que també es vol vendre la marca ‘Cerdanyola’ fora del municipi: “L’any passat va venir molta gent de municipis com Ripollet i Montcada”.  La iniciativa dels comerciants era aplaudida per la directora del Centre de Banca de Clients de BBVA, Sandra Morales, que va elogiar l’esforç fet pels comerciants i que va destacar que l’entitat financera ha volgut patrocinar l’esdeveniment perquè es tracta d’una activitat de ciutat i un projecte de família i per acostar-se al comerç local. En aquesta línia, l’alcalde Carles Escolà,  assegurava que la proposta té capacitat per atraure gent de Cerdanyola i també genera activitat econòmica de proximitat. “Esperem que funcioni encara millor que l’any passat i que continuem establint sinergies amb el comerç local”, destacava el batlle.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?