La pista de gel es consolida com a reclam del Nadal a Cerdanyola

3b3137a08b8bf22969ae75f6bfeed67f

Comerç i Serveis espera atreure més visitants que mai 

Les xifres parlen per si soles: la primera edició de la pista de gel, el 2015, es va tancar amb 11.000 patinadors i la segona, el 2016, amb 12.000. La pista de gel al Parc de Can Xarau es consolida i aquest any creixerà amb activitats paral·leles. Comerç i Serveis, entitat promotora, confia en aquesta edició atreure més visitants de fora de Cerdanyola, ja que municipis propers com Sabadell han descartat emular la iniciativa, segons va explicar el president dels comerciants, Xavi Olivé, en la presentació de la campanya 2016. Olivé va estar acompanyat per l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà i la regidora de promoció Econòmica, Helena Solà, que hi donen suport.

La pista, de gel natural i de 300 m2, s’obrirà el divendres 2 de desembre i estarà en funcionament fins el 8 de gener, entre les 10 del matí i les 21.30 hores, amb excepció de Nadal i Cap d’Any. Aquests festius, l’horari serà un pel més restringit. A diferència d’altres iniciatives, la de Cerdanyola no té finalitats lucratives; l’objectiu passa per promocionar el comerç local i que els veïns facin les seves compres nadalenques en establiments de proximitat, oferint activitat de lleure a la ciutat.

Això, explica, per exemple, que es mantingui els preus populars de 5 euros el tiquet i que les botigues associades lliurin vals de 2×1. “Ningú regala tants tiquets 2×1 com nosaltres”, va exclamar Olivé. D’altra banda, se seguirà obrint la pista a les escoles locals durant els matins del mes de desembre perquè els alumnes gaudeixin gratuïtament de l’experiència. El 2015 van ser un miler d’escolars, va recordar Solà.
L’esforç de millora s’ha centrat en ampliar les activitats complementaries. Així, la pista de gel serà un dels punts oficials de recollida de joguines per la campanya solidaria Una nit d’il·lusió després d’un acord entre Creu Roja i Comerç i Serveis.

Com a novetat, els visitants, que el 2015 van arribar a les 50.000 persones, podran emportar-se a casa un record visual i posar al costat de la imatge d’un pingüí i un os polar, mascotes de la campanya, en el photocall que s’instal·larà a Xarau. L’alcalde Escolà confia que la proposta, a la que donen suport, sigui “de nou un èxit”. —JJR

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?