La Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell funcionarà com a punt de vacunació massiva a partir de l’1 de juny

E0o83GkWQAQPm0X

La campanya de vacunació contra la COVID-19 a Catalunya disposarà a partir del dia 1 de juny d’un nou punt de vacunació massiva a la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell. L’objectiu és donar cobertura a la població de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, que comprèn els municipis del Vallès Occidental, Vallès Oriental, Barcelonès Nord i Maresme.

Aquest nou espai, que obrirà sempre que hi hagi disponibilitat de vacunes, complementarà l’estratègia actual de vacunació, ara repartida entre els punts centralitzats –15 al territori (Cerdanyola no en disposa de cap)- i els equips d’atenció primària. La Pista Coberta d’Atletisme (Camí de Can Quadres, 190) disposarà inicialment de 6 punts de vacunació, zona de recepció i acreditació, zona d’observació per a després de l’administració de la vacuna i un espai per a l’atenció mèdica del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

En aquest nou espai de vacunació massiva, s’hi administraran entre 5.000 i 6.000 dosis diàries, tot i que els primers dies es començarà amb una capacitat inferior per assegurar que tots els circuits funcionin correctament. La proposta inicial és obrir de dilluns a diumenge, de les 8 h a les 20 h, amb la possibilitat d’ampliar la franja horària fins a les 22 h, si cal. El ritme de vacunació dependrà en tot moment de la quantitat de vacunes disponibles.

El Departament de Salut obrirà aquest nou equipament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut, l’Hospital Parc Taulí de Sabadell i el SEM. En els propers dies els agents implicats es reuniran per acabar de tancar l’operativa de la vacunació i altres aspectes cabdals, com l’accessibilitat al recinte.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Newsletter



Necessites ajuda?