La piscina del Turonet obrirà també les nits de divendres i dissabte

Fantosfreak Splash a la piscina del Turonet / Foto. Ajuntament

A partir d’avui la piscina del Turonet ampliarà el seu horari i les nits dels divendres i dissabtes de juliol i agost també es podrà accedir i gaudir d’ella de 20:30h a 00:30h. En aquest horari el bar de la instal·lació romandrà obert i oferirà servei.

Davant la demanda de les persones usuàries de la piscina i amb la intenció que més persones puguin gaudir de la instal·lació el govern municipal ha aprovat l’ampliació del seu horari en la darrera Junta de Govern Local.  “Amb aquesta mesura es vol ampliar un servei d’estiu que en aquests moments, per motius de seguretat COVID, ofereix un aforament del 70%”, assegura el consistori en un comunicat.

Els preus per accedir en horari nocturn a la piscina són:

  • Divendres nit
    • Entrada infantil 2,5€
    • Entrada adult 4€
  • Dissabte nit
    • Entada infantil 4€
    • Entrada adult 5€

No cal fer reserva prèvia, però l’accés està condicionat a l’aforament del recinte. A més, per fer ús de la piscina en horari nocturn serà necessari comprar l’entrada tot i disposar d’un abonament de temporada.

Més informació

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?