La paraula troba nous mons a la Sala Elisa Arimany

WhatsApp Image 2021-06-03 at 14.51.29

L’exposició col·lectiva ‘En el sentit més ampli’, que es pot visitar a la Sala Elisa Arimany fins al 30 de juny, es presenta com un homenatge a l’artista Mar Arza en un encreuament de literatura i art resultat del confinament. “Intervé i altera pàgines i lletres de llibres de vell, retalla, empelta paraules… utilitza la paraula, el text i el llenguatge com a matèria primera i com a elements al voltant dels quals plantejar reflexions”, expliquen des de Divendres Literaris, que organitza la mostra.

L’obra d’Arza va dur a Vespres Literaris “a reflexionar i crear en la primavera del confinament unes lectures transversals del temps present”, el pandèmic” i van convertir les seves reflexions en diferents obres ara presentades en 26 fotomuntatges que recobreixen la Sala Elisa Arimany. A més, aquestes reflexions tangibles s’acompanyen de diferents elements que precisament es vinculen amb aquestes reflexions, viatjant, com la Mar Arza, de la lletra a l’escultura. Més que alguna obra concreta, des de l’entitat destaquen la “importància d’una creació col·lectiva en un moment on precisament estàvem aïllats i separats els uns dels altres”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?