La Pallassada serà protagonista del cap de setmana a l’Ateneu

Nova edició de La Pallassada pensada perquè les famílies de Cerdanyola gaudeixin dels millors espectacles de les pallasses i els pallassos del país. Bambalina ha programat dos espectacles al Teatre Ateneu, un el dissabte 27 de febrer (18 h) i un altre el diumenge 28 de febrer (12 h). Les entrades es poden comprar de forma anticipada al web de Bambalina, i el preu serà de 5 euros de 3 a 12 anys, més de 12 anys, 7 euros, i menors de 3 anys, gratuït.

Marcel Gros i La Bleda

Marcel Gros presentarà al Teatre Ateneu el Planeta M.Art. Planteja que seria difícil imaginar un planeta sense art. Marcel Gros l’ha creat, imaginat i somiat. El Planeta M.Art, és un Planeta imaginat, un planeta dibuixat on tothom hi és convidat. Qualsevol espectadora pots ser protagonista perquè no oblidi mai que també és un artista! Com deia Marcel Duchamp… Artista és qui sàpiga mirar!. L’espectacle està previst per dissabte 27 de febrer a les 18 h.

El diumenge 28 de febrer a les 12 h serà el torn de la companyia La Bleda, amb l’espectacle Mon petit souvenir. Ens situarà en les nits d’estiu, fons marins impressionants, mosquits que no ens deixen en pau, ombrel·les que costen d’obrir, passejades en bicicleta… Les vacances d’estiu que tothom té al cap, aquells records inesborrables! La pallassa Helena Escobar obre les portes de la seva rulot per gaudir d’aquelles vacances presents a l’imaginari col·lectiu. Aventures simpàtiques, divertides i musicals que parlen del dia a dia estiuenc i ensenyen els valors de la vida de càmping: viure a l’exterior, tenir cura del medi ambient i conviure amb altra gent.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?