La PAC demana apostar per l’escola pública de barri

crayons-1445053_1920

Durant aquestes setmanes moltes famílies estan buscant un centre educatiu per a les seves criatures. Des de la PAC- Plataforma d’AMPAs de Cerdanyola, animen les famílies a apostar per dos criteris fonamentals: que l’escola sigui pública i que sigui del vostre barri.

L’escola pública de barri és la que fa possible que l’educació pública estigui a l’abast de tothom. “La distribució descentralitzada de les escoles facilita que tots els infants tinguin accés a l’educació, sense complicacions ni despeses de temps i diners per al transport, i per tant també sense contaminació”, remarquen des de la PAC. A més a més, apunten, freqüentar l’escola del barri és una gran oportunitat de socialitzar, tant per als infants com per a les seves famílies. L’escola pública no només ofereix educació, sinó que també representa una comunitat de persones que giren i viuen al seu voltant, i que donen vida i alegria al barri, destaquen: “Un barri amb una escola pública és un barri viu, amb un present actiu i un futur esperançador. Apostar per l’escola pública del barri és una manera de defensar un sistema de serveis públics descentralitzats, a l’abast de tothom, més propers i accessibles”. També suposa  un “sistema d’organització de la vida col·lectiva basada en la distribució en el territori, sense aglomeracions ni embotellaments, i en la sostenibilitat, reduint els desplaçaments i fent la vida més fàcil”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?