La nocturnitat, protagonista d’una nova edició de ‘L’Artista al carrer’

3dcbd8056f504532259e733a4b9e2ae3

 Una trentena d’artistes de Cerdanyola exposaran les seves obres aquest dissabte a la mostra L’Artista al Carrer, centrada enguany en la nocturnitat, a les immediacions del MAC.

La presidenta de l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola, Isabel Narbón, destacava que després dels bons resultats de l’any passat, en aquesta edició l’Artista al Carrer continuarà l’horari de tarda (de les 16 a les 20 hores), amb inauguració, aperitiu i el jazz d’Angue i brindis de cava a les 18 hores. “Esperem que l’exposició atregui joves artistes de la ciutat”, anunciava Narbón, que apuntava que enguany no s’ha convidat cap altre associació perquè “no podem exposar a l’Espai Enric Granados per les obres de la Biblioteca”. Així, les obres de la jornada artística s’exposram del 3 al 26 de setembre a la sala 22 de l’Ateneu. Un dels membres de l’associació, Ángel Bustos, explicava que calculen que la proposta, oberta a tota la ciutadania, comptarà amb la participació de 30 artistes i una cinquantena d’obres. La regidora de Cultura, Montserrat Montiel, agraïa l’esforç de l’entitat per omplir “cada any d’art i colorla ciutat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?