La Nit de l’Esport lliurarà 20 reconeixements

4ccbd8f9cf85039af7a26ff5d030e033

La principal novetat de la  12a Nit de l’Esport de Cerdanyola, que se celebrarà el divendres 27 de març a l’Hotel Campus de la UAB, es que es passa de 17 a 20 reconeixements. Així ho anunciava el portaveu de la comissió organitzadora, Jaume Grau, durant la presentació oficial de l’esdeveniment. “L’esport de Cerdanyola, els seus esportistes i les seves entitats es mereixen una Nit com aquesta perquè estan tenint molts èxits a nivell català, espanyol i europeu”, remarcava Grau.  

A la Nit de l’Esport, la tercera que organitzen de forma consecutiva les entitats esportives de la ciutat i on es faran reconeixements -al millor esportista femení (SÈNIOR), millor esportista masculí (SÈNIOR), millor esportista femení (SUB 19), millor esportista masculí (SUB 19, millor esportista femení (VETERANS), millor esportista masculí (VETERANS), millor esportista discapacitada femení, millor esportista discapacitat masculí, millor equip femení, millor equip masculí, millor equip mixte, millor equip femení (BASE), millor equip masculí (BASE), millor equip mixte (BASE), millor club de Cerdanyola, millor iniciativa esportiva solidària,  reconeixement a un patrocinador, reconeixement a una trajectòria esportiva, premi a la promoció de l’esport a l’escola i premi a la comunicació i premsa esportiva ‘Memorial José Luís Rodríguez’-, s’espera superar els assistents de la passada edició, anunciava Grau, que avançava que l’organització “està treballant per fer més assequible el menú”. Les candidatures les poden presentar, fins al 15 de febrer, els clubs o qualsevol persona que ho vulgui enviant un correu a l’adreça electrònica nominacions@nitdelesport.com o bé lliurar-les personalment en sobre tancat a les oficines del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Cerdanyola al Parc Esportiu Municipal de Guiera.

EL JURAT
Enguany el jurat de la Nit de l’Esport estarà format pel periodista Pitu Castells, l’exnedadora Xènia López, l’exregidor d’Esports Santi Cayuela, el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé; i el director de l’escola Escaladei, Toni Soler.

El regidor d’Esports, Marc Guillamon, assegurava durant la presentació que “la Nit de l’esport és un dels esdeveniments que serveix per fer interacció entre les entitats esportives” i convidava les entitats a buscar una fórmula que doni cabuda a tot l’associacionisme esportiu: “La voluntat del govern és enfortir el teixit associatiu esportiu de la ciutat”. Per la seva banda, l’alcaldessa Carme Carmona, destacava que l’esdeveniment “mostra la força esportiva que té Cerdanyola” i també és un reconeixement  a “la superació personal i col·lectiva” dels esportistes de la ciutat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?