La nedada solidària per l’ELA escalfa motors

WhatsApp Image 2024-03-11 at 17.08.52

Aquest 2024 ha començat amb la creació de la secció d’aigües obertes per al Club Natació Cerdanyola. I només començar el seu camí ja tenen una nova proposta solidària per a la ciutat. La nedada solidària per l’ELA tindrà lloca Can Xarau el 7 d’abril (10 hores). L’objectiu és recaptar fons per una malaltia del sistema nerviós central caracteritzada per una degeneració progressiva de les neurones motores a l’escorça cerebral, tronc de l’encèfal i medul·la.

Les inscripcions ja estan obertes a l’enllaç de l’Instagram de l’entitat o mitjançant els QR dels cartells de l’esdeveniment. És obligatori ser major de sis anys i portar casquet de bany, ulleres, banyador i xancletes. Obligatori saber nedar i ser major de 6 anys. El donatiu de 10 euros per a l’inscripció més el casquet de bany de la Nedada Solidària s’ha d’ingressar al compte corrent del club ES17 0081 0002 4100 0175 1679 concepte Nedada Solidària. “Estem molt satisfets que amb un petit esforç puguem ser solidaris gaudint del nostre esport”, destacava la presidenta del CN Cerdanyola, Miriam Mimó. L’actor Octavi Pujades, nedador del club, dona suport a la proposta. Durant tota la jornada hi haurà venda de samarretes i guardiola per recollir donatius.

Swim for ELA l’11 de maig a Cambrils

D’altra banda, però també per la mateixa causa, quatre nedadors del club cerdanyolenc participaran a Swim for ELA. L’esdeveniment esportiu solidari de natació en aigües obertes és una travessia de 23 km per equips que se celebrarà el proper 11 de maig. Responsables de Swim for ELA, associació sense ànim de lucre que promou la qualitat de vida de les persones diagnosticades d’ELA i recapta fons per oferir suport als malalts i les seves famílies, van presentar la iniciativa a la sala d’actes del club. “Nedar la Swim for ELA és una experiència molt xula i lluitem contra una malaltia molt cruel que actualment no té cura”, explicava Joan Porras, responsable de la secció d’aigües obertes del CN Cerdanyola. “Amb activitats com aquesta arriba on no arriba l’administració”, agraïa el regidor d’Esports, Óscar Pons.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?