La Nacional Catalana es reprendrà aquest cap de setmana

IMG-20201002-WA0016

El Comitè Català d’Hoquei Patins ja ha posat data pel reinici de la Nacional Catalana, després que divendres passat la FCP arribés a un acord amb la RFEP per reconèixer la màxima categoria d’hoquei patins català com una lliga d’accés a categories estatals, i que per tant, pot acollir-se a les excepcions de les restriccions que fa el Govern.

La primera fase constarà de 7 jornades

La competició es reprendrà el cap de setmana del 30 i 31 de gener, ja que després de l’anunci s’ha deixat un marge de dues setmanes perquè els equips puguin tornar a entrenar-se amb normalitat. Per poder fer-ho, la FCP enviarà un certificat als clubs afectats per tal que els seus esportistes no es vegin afectats ni pel toc de queda ni pel confinament municipal.

La Nacional Catalana, però, haurà d’adaptar el seu format a les restriccions que li marca el calendari, ja que només s’havien disputat dues jornades. D’aquesta manera, com ja estava previst, s’han eliminat les jornades parells, inclòs els partits de la jornada 2 que sí que s’havien jugat. Així, la primera fase constarà de 7 jornades, una de les quals ja ha tingut lloc, mentre que la segona fase s’ha vist reduïda fins a les 4 jornades.

Amb l’eliminació del partit de la jornada 2, el CH Olot i el Barça ‘C’ són els líders dels grups A i B respectivament en categoria masculina, mentre que el CP Manlleu i el Caldes Recam Làser lideren els grups A i B de la categoria femenina.

PROPERA JORNADA

El primer equip masculí del Cerdanyola CH tornarà a competir davant el CP Congrés a Barcelona el dissabte 30 de gener a les 17 hores. D’altra banda, l’equip femení de Nacional Catalana rebrà la visita de l’Sfèric de Terrassa a Cerdanyola. En total són 31 equips els beneficiats per aquest acord, 16 en categoria masculina i 15 en categoria femenina, tot i que la FCP segueix reclamant la tornada a la competició de totes les categories.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?