La música centrarà la campanya de Nadal dels comerciants

WhatsApp Image 2023-11-27 at 08.45.27

Un total 4.500 euros en premis directes i el sorteig d’un viatge a Madrid per veure el musical “El rey león”. Amb el lema ‘A ritme de Nadal’ Cerdanyola Comerç i Serveis presenta una proposta més participativa i inclusiva perquè els ciutadans de Cerdanyola visquin el Nadal de la seva ciutat.  Així, l’associació posarà ritme a l’època nadalenca amb diferents accions relacionades amb la música. “És un element transversal per a totes les edats”, assegurava el president de l’entitat, Xavi Olivé.

Al mateix temps, sortejarà entre els seus clients 4.500 euros en premis de 5 euros. Per qualsevol compra a un dels establiments adherits a l’associació rebran una butlleta amb un rasca rasca per obtenir el val de 5 euros, que podrà bescanviar als establiments adherits a l’associació i que seran acumulables. Si el client no ha sortit guanyador dels 5 euros, sempre podrà optar per omplir amb les seves dades la butlleta i participar en el sorteig d’un viatge a Madrid per veure el musical d’”El Rey León”  valorat en 1.500 euros. El sorteig del viatge es farà el 12 de gener a l’establiment Magic Pablo.

Dues grans activitats al carrer

El dissabte 2 de desembre a la tarda a la Plaça Abat Oliba tindrà lloc el concert de l’escola de cant Sinestesia Vocal Studio i el diumenge 17 al matí a l’avinguda Canaletes es faran actuacions de música en directe amb estil speaker’s corner. “Esperem que sigui una experiència xula per tots els participants que rebran un rasca rasca com a agraïment”, anunciava Olivé.

Implicació de les escoles de la ciutat

A més, una de les novetats d’enguany l’element decoratiu dels establiments associats serà un arbre de cartró que no té cap tipus de decoració. “El que volem és que els infants de les escoles de la ciutat guarneixin els arbres. A les escoles s’entregaran unes notes musicals perquè els infants les puguin pintar i posteriorment podran penjar-les als arbres de cartó que decoraran els establiments dels més de 200 associats. Per cada nota que portin se’ls donarà un rasca rasca”, expliquen els comerciants.

Des de CCS animen la ciutadania a quedar-se a la ciutat i valorin el comerç de proximitat i els beneficis que implica com el tracte personalitzat o la sostenibilitat.

Per la seva banda, la regidora de Comerç, Cristina Padilla, remarcava que el programa dels comerciants enguany implica tots els públics i proposa activitats a diferents barris: “Això va molt en línia amb l’aposta del govern municipal del comerç de proximitat i complementa les activitats del programa de Nadal de l’Ajuntament”. Finalment, l’alcalde Carlos Cordón valorava l’originalitat del programa proposat pels comerciants. “Cada any us supereu i crec que és una oferta molt atractiva per la ciutadania i que implica els infants també”, apuntava el batlle.

Situació del comerç local

El comerç local viu un moment d’incertesa, però espera que amb les activitats que s’organitzen la gent es quedi a la ciutat. “Les dades d’ocupació indiquen que l’hostaleria va bé, però el comerç s’estanca o baixa. Esperem revertir-ho, entre tots hem d’ajudar”, valorava Olivé.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?