La mostra ‘Plou a bots i barrals!’ torna a l’Ateneu

expo_plou_bots_barrals_np

Aquest 25 de setembre farà 60 anys de les riades de 1962 que van afectar greument el Vallès Occidental. Aquella nit i els dies posteriors van deixar més de 700 morts i va marcar profundament la història i la memòria de la gent de la comarca. L’exposició gràfica ‘Plou a bots i barrals!’ reviurà els fets a l’Ateneu.

Al 2012 la majoria dels museus de les poblacions que es van veure afectades pels aiguats van preparar un programa d’activitats i d’exposicions per recordar els fets i les persones en el 50è aniversari de les riuades. El Museu d’Història de Cerdanyola va organitzar diverses propostes i una mostra fotogràfica sobre la riuada a la població.

És per la transcendència del que va passar i el record que ha deixat en moltes persones que, a partir del 12 de setembre, l’Ateneu de Cerdanyola acollirà novament la mostra fotogràfica “Plou a bots i barrals. Imatges d’una nit tràgica. Les riuades de 1962”. Aquesta reposició té un objectiu bàsic: no oblidar el que va passar i les víctimes, i donar a conèixer aquesta part de la història i la memòria de Cerdanyola a les persones que no ho van viure.

La mostra fotogràfica “Plou a bots i barrals. Imatges d’una nit tràgica. Les riuades de 1962” es veurà a l’Ateneu, del 12 de setembre al 12 d’octubre, en horari d’obertura de l’equipament.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?