La Mostra de Cuina i la Nit de la Mostra es traslladen al setembre

0d4be46703e4caec7901c928d2f5e122

Al Consell Municipal de Comerç també es va anunciar que es repensarà el Firestoc

El trasllat de la Mostra Cuina i La Nit de la Mostra al mes de setembre es va fer públic en el marc de l’últim Consell Municipal de Comerç. La decisió atén les peticions dels hostalers, que havien explicat que per participar-hi havien de fer un gran esforç en una època en què tenen molta feina i que la seva presència queda diluïda en el marc d’un Roser de Maig amb moltes activitats. Per aquest motiu, s’ha acordat traslladar la Mostra de Cuina al setembre i s’estudiarà, també, com s’encabeix La Nit de la Mostra en el nou format.

D’altra banda, també es va acordar que cal repensar el Firestoc, mirant d’adaptar-lo a les necessitats dels comerciants participants i les expectatives del públic assistent. Aquesta és una demanda que en els últims anys els comerciants havien fet arribar al consistori. Acompanyat de la Festa d’Aigües’ d’AGBAR i d’un espectacle infantil, el Firestoc Primavera va tornar a omplir el parc del Turonet. Ara, una vegada celebrada la fira, es treballarà per millorar l’activitat; segons assegura l’Ajuntament. – Redacció

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?