La mobilitat per tot Catalunya es permetrà a partir de dilluns

IMG_20200515_080753-640x465

A partir de dilluns acaba el confinament comarcal i es permet la mobilitat per tot Catalunya. “Ens trobem en una situació estable sobre l’epidèmia”, anunciava la consellera de Salut, Alba Vergés, que tornava a demanar “reduir al màxim les interaccions personals”.

El Procicat també ha aprovat la reobertura dels bars i restaurants dels centres comercials en el mateix horari que la resta del sector, entre les 7.30 del matí i les 5 de la tarda. En l’àmbit del comerç, se suprimeixen les limitacions de superfície, però es manté l’aforament del 30%.Els alumnes de Batxillerat i de Cicles Formatius Superiors també tornaran a les classes presencials. A més, els gimnasos i els centres de culte podran funcionar al 50%.

D’altra banda, el Departament de Salut ha anunciat l’impuls a partir de la setmana que ve de “cribratges poblacionals” a municipis en funció de les dades epidemiològiques.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?