La Marxerola, a prop de batre el rècord de participació

IMG-20210909-WA0009

La sisena edició de la Marxerola, la caminada popular del CEM Cerdanyola, és molt a prop de batre rècord de participació enguany. Ja s’hi han inscrit més de 450 persones per a les dues modalitats de caminada i marxa nòrdica. El termini per a les inscripcions -que es poden fer en la web del club www.cem.cerdanyola.cat o a https://cemcerdanyola.playoffinformatica.com/activitat/270/Marxerola-2021/- es tancarà el divendres 24.

La sortida i arribada serà al Parc del Turonet a les 9 hores. La Marxerola d’enguany tindrà un recorregut de 20 quilòmetres pel Parc de Collserola, que cadascú es podrà fer al seu ritme en grups d’amics i familiars o en solitari. La principal novetat d’aquest any és la inclusió de la modalitat de Marxa Nòrdica com a prova inclosa dins del Circuit Català de Marxa Nòrdica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Els marxistes de Nòrdica sortiran una estona abans i faran el mateix recorregut que els participants en la Caminada.

La caminada tindrà tres avituallaments sòlids i líquids durant el recorregut, més la botifarrada final al Parc del Turonet. L’organització ha previst també solucions veganes a tots aquells que ho demanin. A tots els participants se’ls regalarà una tassa de llautó amb el logotip del club organitzador. Es guardaran totes les mesures de control i seguretat derivades de la covid-19.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?