La Marea Pensionista reclama a la Generalitat l’obertura del CAP Fontetes

mareapensionista

“La sanitat pública s’ha de mantenir i millorar”. Aquesta és la prinicipal reivindicació que feia la Marea Pensionista de Cerdanyola davant un CAP Fontetes encara tancat. I és que no pot haver-hi una atenció primària de qualitat sense atenció presencial: “Ens demanen a gent no experta que qualifiquem la nostra malaltia per telèfon. Cal que els polítics dotin a la sanitat pública dels recursos i que necessita”.

Des del col·lectiu s’havia reclamat a la Generalitat que hi hagués els rastrejadors suficients. “Es veu que la Generalitat no ha tingut capacitat per contractar-los i la solució de contractació que s’ha donat ha estat, de nou, a través d’empreses privades”, critica el portaveu Ignacio Laguna. En aquest sentit, la Marea Pensionista explica que l’excusa de la Generalitat és que no hi ha professionals. “Des del 2010 s’han fet polítiques de privatització i amb condicions laborals de misèria ha fet que els professionals fugint de la sanitat pública i fins i tot del país. Tornem a demanar que la Generalitat doti de recursos necessaris l’atenció primària i que l’assistència sanitària a les persones depenents sigui pública”, destacava Laguna. Quinzenalment la Marea Pensionista es concentrarà davant d’un Centre d’Atenció Primària (CAP) de Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?