La llista de Junts per Cerdanyola incorpora 12 persones noves

WhatsApp Image 2023-04-14 at 12.22.48

L’assemblea de Junts per Cerdanyola ha aprovat per unanimitat la llista i el programa electoral amb els quals la formació concorrerà a les eleccions municipals. La llista, que encapçala l’actual regidor i portaveu del grup municipal de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez Braut, està formada per 34 persones, 16 dones i 18 homes, dels quals 23 són afiliats de Junts i 11 independents. Un total de 12 persones són noves respecte a la candidatura de fa quatre anys.

Els 34 noms

1 Joan Sánchez Braut
2 Àngels Guimerà Guinot
3 Miquel Soler Gómez
4 Nereida Sauló Guimerà IND
5 Mario Idáñez Rico
6 Sarai Sabaté Díaz IND
7 Fèlix Riba Farrés
8 Dolors Sales IND
9 Xavier Garriga Fortuño IND
10 Maite Pina Massachs
11 Guillem Ortega Tous
12 Maite Barceló Muro
13 Faye Mane Balamba IND
14 Esther Gonzalez Bayo IND
15 Josep Maria Gispert Amorós
16 Glòria Grañén Biosca
17 Jaume Mimó Mas
18 Gemma Moncada Arenas IND
19 Alberto Lacasa Santolaria
20 Maria Casamitjana Berenguer IND
21 Ana Maria Alcarria
22 Cesca Felip Fadó
23 Marc Costa Valls
24 Alfons Escoda Arbulo
25 Antoni Morral i Berenguer

S26 Carlos Flohe Tomás
S27 Gemma Bisbal i Villadelprat IND
S28 Robert Álvarez Masalías
S29 Eloi Arjona Guimerà
S30 Josefina Ramal Chaves
S31 Mercè Xancó Sau IND
S32 Jordi Joan Mata Farell
S33 Isabel Conill Bou
S34 Jaume Costa i Milà IND

El programa

“El programa és una continuïtat del que vam començar a fer el 2018, actualitzat amb aquests quatre anys d’experiència a l’Ajuntament i les noves aportacions. Per tant hi ha l’empremta de totes les persones que hi han participat, incloses les que malauradament ens han deixat”, destacava Sánchez. “El programa ha crescut per un motiu clar, malgrat les facilitats que nosaltres i altres grups hem donat al govern, aquest ha fet ben poca cosa: polítiques de mirada curta i algunes amb preocupants tocs de populisme. En qualsevol cas, molt poques accions concebudes estratègicament”, afegia. “Aquests quatre anys, amb un sol regidor, hem aconseguit que passessin coses, però no n’hi ha prou. Cal creure en el que es fa i liderar-ho. I el govern ha cregut poc i no ha liderat gens”, valorava l’alcaldable, que apuntava que “els guanys que Junts han aconseguit no s’han culminat al nostre gust o, directament, han quedat a mig camí”. la formació vol que Cerdanyola pugui ser un referent al nostre país, però volen continuar sent Cerdanyola, un municipi amb identitat forta i on cada ciutadà i ciutadana s’hi sentin reflectits i identificats: “Volem fer ciutat fent, també, poble”.

Per la seva banda, la presidenta local i número dos de la candidatura, Àngels Guimerà, ha recordat que la formació es presenta a les eleccions per fer que es creï activitat econòmica i ocupació -la millor política social-, i per ser econòmicament viables com a Ajuntament. “Perquè tothom qui ho necessiti tingui una nova oportunitat, i per poder viure dignament i cívicament, amb seguretat i salut. I ho farem posant la gent al centre de cada proposta”, assegurava.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?