La llibreria Éfora celebra el seu cinquè aniversari amb diferents activitats

efora2

“Trobada amb autors; trobada amb lectors; trobada d’artistes”. En honor a la seva essència com un lloc de trobada i de cultura, la llibreria Éfora acollirà tres autors i autores al llarg d’aquesta setmana i la següent per celebrar el seu cinquè aniversari. També ofereix un curs de còmic creatiu a càrrec del dibuixant Marc López, que s’allargarà durant el mes de juliol. “No havia fet res online perquè no em sentia còmoda, i ara que està tot més obert la idea és reprendre les activitats que fèiem abans de la pandèmia”, assegura la propietària Nieves Collado.

PRESENTACIONS

Jordi Cabré estrena avui dijous a les 19h les presentacions a l’Éfora amb “Sense fi”. L’obra explora els límits de la memòria i la veritable identitat a través de la seva protagonista Eva Amat, que es troba segrestada. “Vaig insistir a l’editorial en que aquesta data, coincidint amb l’aniversari, seria ideal per tenir un autor com el Jordi a la meva llibreria”, segons Collado. A més, l’actor cerdanyolenc Jordi Gordo farà lectures dramatitzades d’alguns fragments.

L’Éfora també rebrà autors locals com en Danny Romero, que presentarà el seu nou llibre “La primavera que no fue”, el 2 de juliol a les 19h. Aquest quart llibre en la trajectòria literària del cerdanyolenc inclou relats sobre el confinament que prometen al lector “arrossegar-lo a situacions tan surrealistes que -tal com gira el món- quasi vorejant el que és possible”.

El dia 7 de juliol a la mateixa hora serà el torn de l’autora de Ripollet Tamara Marín i del seu nou treball “¡Quédate!”. Després de segrestos i confinaments, Marín aportarà un toc de tendresa als cinc anys de l’Éfora amb aquesta història d’amor entre l’ Alma i el Víctor. La Nieves Collado agraeix poder comptar amb vells coneguts com el Danny i la Tamara: “Durant el confinament han treballat molt, i és una manera de donar-los suport i el Sant Jordi que no van tenir”.

A més de les presentacions, la llibreria ofereix un curs intensiu de còmic creatiu amb l’objectiu d’adquirir coneixements i recursos per crear un projecte professional. El professor serà l’il·lustrador en Marc López, que ha col·laborat a cartells, revistes i llibres de Cerdanyola. El preu de la matrícula són 35 euros i l’horari és de 10h a 11h tots els dissabtes de juliol.

Després del cop fort de la pandèmia, per a Collado aquest cinquè aniversari significa ressorgir amb molta més força: “Passar una pandèmia i sortir-ne em fa plantejar que potser sí que arribo a jubilar-me a la llibreria. Si hem superat aquesta crisi podrem amb tot”. A més, ara valora encara més poder tornar a fer activitats presencials: “Ho he trobat a faltar”. Tothom que vulgui participar-hi pot reservar entrada enviant un correu a llibreria@llibreriaefora.cat

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?