La llàntia meravellosa de Festuc Teatre obre l’any de teatre familiar a l’Ateneu

La llàntia meravellosa

L’entitat Bambalina alçarà el teló el 23 de gener perquè el públic de Teatre Familiar pugui gaudir amb espectacles de gran qualitat. Les entrades per als quatre espectacles – tenen un preu de 5 euros per infants de 3 a 12 anys. 7 € per als adults- es venen online a https://entrades.bambalina.cat/  i també una hora abans de l’inici de l’espectacle a l’Ateneu.

Un desig que no es pot complir

La Llàntia meravellosa, de Festuc Teatre, obrirà les representacions amb una bona colla de preguntes. Com ara alguna vegada heu somniat en trobar una llàntia meravellosa amb un geni a dins capaç de concedir-te tres desitjos? Heu pensat en quins desitjos demanaríeu? Aquesta història tracta d’una nena i de la voluntat de complir el seu únic desig: que la Mari es curi de la malaltia que sofreix. Un desig que no es pot complir, ja que el geni només pot concedir desitjos a la persona que ha trobat la llàntia. El geni meravellós és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama, però es troba a una nena que no vol cap d’aquestes coses, i és així com la seva història ens farà qüestionar si realment la llàntia serveix per alguna cosa. Un espectacle de teatre, titelles i actors que ens parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor que és capaç de sobrepassar les dificultats que ens presenta la vida.

Els propers espectacles

 

19 de febrer (18 h). Espectacle de La Pallassada 2022. Remember Show. Producció: Teatre Mòbil&Marcel Gros;  Direcció: Marcel Gros; Direcció assistida: Jordi Girabal i Atilà Puig;  Intèrprets: Jordi Girabal + Marcel Gros + Atilà Puig

20 de febrer (12 h). Espectacle de La Pallassada 2022. Taxaaan!!! Producció:  Circ Xic;  Direcció: Tàtels Pérez, Clowns: Dani Tomàs i Tonn Muntané.

27 de març (12 h).  Representació teatral emmarcada en els actes commemoratius del Dia del Teatre. El monstre de Colors.  Producció:  Tutatis Produccions Teatrals; Text: Anna Llenas;  Direcció: Ruth Garcia; Interpretació: Gisela Guitart, Laura Bosch i Mireia Casado.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?