La Jugatecambiental compartirà espai amb la carpa del e-Bicibox avui

ebicibox

El diumenge 25 d’abril el parc del Turonet acollirà l’activitat ‘El gran arbre’ de la Jugatecambiental i la carpa informativa del servei e-Bicibox amb bicicletes elèctriques en préstec

Per a l’activitat de la Jugatecambiental d’aquesta setmana és necessària fer la inscripció prèviament a mediambient@cerdanyola.cat

El programa de la Jugatecambiental d’aquesta primavera segueix el seu curs i el diumenge 25 d’abril serà el torn de l’activitat ‘El gran arbre’. La sessió inclourà un contacontes, un itinerari de descoberta pel parc del Turonet i un taller final. L’activitat, que està recomanada per a infants a partir de 4 anys, comptarà amb tres torns entre les 11:30h i les 13:30h. Per participar a l’activitat guiada es requereix inscripció prèvia enviant un correu a mediambient@cerdanyola.cat indicant el nom, telèfon i número de persones participants. Les inscripcions romandran obertes fins al divendres 23 d’abril a les 14h o fins a exhaurir les places.

Servei e-Bicibox

Paral·lelament a la Jugatecambiental, aquest diumenge s’instal·larà al parc del Turonet una carpa informativa del servei e-Bicibox que inclourà el préstec de bicicletes elèctriques per a que qui ho desitgi pugui provar-les fent una passejada pel parc. El e-Bicibox és un abonament del servei de Bicibox que permet fer ús d’una flota de bicicletes elèctriques disponibles a un conjunt de mòduls d’estacionament iguals als que s’utilitzen per l’abonament Bicibox. L’objectiu de l’abonament e-Bicibox és fomentar l’ús quotidià de la bicicleta, un mode de transport sostenible, per a qualsevol classe de desplaçament i per a qualsevol ciutadà.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?