La Jove Orquestra de Cerdanyola torna amb un concert de tardor a Ca n’Ortadó

concert JOC de tardor

Després de mig d’any de parèntesi, i amb el record del concert simfònic del març que commemorava els 10 anys de l’entitat, la Jove Orquestra de Cerdanyola torna amb un repertori només per a cordes en el que suposa un retorn obligat a l’essència. La cita de demà diumenge (12 h, jardins de Ca n’Ortadó) serà un repertori ple de matisos i molt tècnic amb obres de Mendelssohn, Mozart i Grieg, entre d’altres, amb un doble objectiu. D’una banda, es vol “transportar al públic assistent a un paisatge variat d’emocions i textures, pel fet d’interpretar vàries obres curtes, totes elles de gran bellesa, en lloc d’una de llarga”. I d’altra banda, serà un concert que “facilitarà que l’orquestra retrobi les sensacions de tocar en conjunt i de recuperar el contacte amb el públic, totalment necessàries per a seguir creixent i encarar la resta de la temporada”.

Què és la JOC?

La Jove Orquestra de Cerdanyola, avui una entitat independent, va néixer l’any 2009 de la mà de Pedro Pardo i d’un grup d’estudiants de l’escola municipal de música de Cerdanyola. Des de la temporada 2016/2017, la JOC està dirigida per Borja Mascaró, versàtil i amb grans idees, i que ha portat a l’orquestra al Festival de Blues de Cerdanyola amb A Contrablues (2017), a tocar les Quatre Estacions de Vivaldi amb Kai Gleusteen (2017) o a interpretar la gran Simfonia nº7 de Beethoven en el desè aniversari de l’entitat (2020).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?