La jornada electoral comença sense incidències a Cerdanyola

votacio

La normalitat ha presidit l’inici de la jornada electoral a Cerdanyola. Totes les meses s’han constituït sense cap incidència i els col·legis electorals han pogut obrir les seves portes a les 9 hores del matí.

A Cerdanyola del Vallès poden participar en aquestes eleccions municipals un total de 43.468 persones electores. S’han designat  ciutadans i ciutadanes del municipi majors de 18 anys i finalment són 222 les persones que formen les meses instal·lades i distribuïdes en 16 col·legis electorals. A Catalunya, el cens electoral recull un total de 5.623.962 persones que podran exercir el seu dret a votar avui.

Als 16 col·legis electorals habilitats es mantindrà la ventilació adequada i es garantirà la distància entre persones així com els accessos senyalitzats d’entrada i sortida. També s’ha previst control de cues per evitar aglomeracions, i la correcta utilització de la mascareta, feina que realitzaran els informadors/res i responsables sanitaris dels centres de votació.

Franges recomanades

Per votar presencialment, les persones vulnerables tenen prioritat i s’han marcat unes franges de vot: per a col·lectius de risc de 9 a 12 hores, per a votants en general de 12 a 19 hores i per les persones en quarantena de 19 a 20 hores.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?