La JOC i Turó Solidari oferiran el concert de Nadal més inclusiu

7faf56e5874604be96ba8fa8c4e07ea4

L’espectacle ‘Allegria’ tindrà lloc avui divendres al teatre de l’Ateneu

La segona col·laboració entre la Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC) i Turó Solidari ha donat com a resultat el concert ‘Allegria’ que tindrà lloc avui divendres (20 hores) al teatre de l’Ateneu. En aquest mateix equipament ja es poden comprar les entrades a un preu de 5 euros. Enguany la recaptació es destinarà a pagar les despeses de les activitats de Turó Solidari i també s’instal·laran unes urnes on els assistents podran fer donatius per a l’Agència de l’ONU per als refugiats (ACNUR).

Enguany el concert de Nadal oferirà obres de Txaikovski -amb el cello solista Guillem Pareja-, Elgar i cançons de Nadal, entre d’altres, sota la batuta de Borja Mascaró (nou director de la JOC) i Álvaro Lafuente (director de les corals Sons de Pau, Vols de Sons i A Bots i Barrals). Concretament es podran escolar cançons com “All I want for Christmas” de Mariah Carey o l’Allegria del Cirque du Soleil, peça que dóna nom al concert, segons explicava la presidenta de la JOC, Alba Barroso. Sobre l’escenari estaran els músics de la JOC i les veus dels cors Sons de Pau, Vols de Sons i A Bots i Barrals. “Percebre un concert amb diferents capacitat serveix per humanitzar la societat”, remarcava la presidenta de Turó Solidari, Encarna Larrey. La voluntat és “treure suc” de les entitats de la ciutat i treballar la cultura musical des d’una vessant inclusiva, apuntava Barroso, mentre que la regidora de Cultura, Helena Solà, assegurava que l’objectiu de la seva àrea és “acostar la cultura a tothom” i en aquest sentit el concert de divendres és un bon exemple. – N.Ferrer

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?