La JOC ens transllada al ‘Somni d’una nit d’estiu’
Concert de la Jove Orquestra de Cerdanyola a l'Ateneu

Concert de la Jove Orquestra de Cerdanyola a l'Ateneu
Concert de la Jove Orquestra de Cerdanyola a l’Ateneu / F. Ajuntament (NP)

Cita estiuenca amb la Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC), que aquest diumenge (20.30 hores) ens traslladarà al ‘Somni d’una nit d’estiu’ als jardins de Ca n’Ortadó. Les entrades tenen un preu de 9€ (general) i de 6 euros la reduïda (12-18 anys, majors 65 anys, alumnes AULOS). L’entrada serà gratuïta per als socis de l’entitat i per als menors de 12 anys. Les taquilles s’obriran una hora abans de l’inici de l’espectacle i les entrades anticipades ja es poden comprar a https://orquestrajoc.fila12.cat

La JOC, dirigida per Borja Macaró, proposa un concert d’estiu ambientat dins la música que Henry Purcell va escriure inspirada en l’obra El Somni d’una nit d’estiu de l’escriptor William Shakeaspeare. Amb la col·laboració de la veu de la narradora Núria Dardinyà , faran un recorregut a través de la comèdia del geni anglès mentre el públic gaudeix de les danses barroques i altres interludis musicals de Purcell. “Tot plegat fomentarà a crear la nit d’estiu perfecta, plena de màgia i comèdia en un ambient idíl·lic on res sigui impossible”, prometen des de la JOC.

Qui és la JOC?

La Jove Orquestra de Cerdanyola, avui una entitat independent, va néixer l’any 2009 de la mà de Pedro Pardo i d’un grup d’estudiants de l’escola municipal de música de Cerdanyola. Des de la temporada 2016/2017, la JOC està dirigida per Borja Mascaró, versàtil i amb grans idees, i que ha portat a l’orquestra al Festival de Blues de Cerdanyola amb A Contrablues (2017), a tocar les Quatre Estacions de Vivaldi amb Kai Gleusteen (2017) o a interpretar la gran Simfonia nº7 de Beethoven en el desè aniversari de l’entitat (2020). La JOC es va iniciar amb la intenció de donar lloc a tots aquells músics que, sense arribar al grau de professionalitat que es requereix en les altres orquestres, vulguin participar i formar part d’un conjunt orquestral de corda en un tipus de sector que, per altra banda, sí que està representat en diferents formacions com són les cobles i les corals.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?