La il·lustració surt al carrer

2964cd8751427f56b2f06582b92bec36

La plaça d’Enric Granados acollirà aquest dissabte la 1a Festa de la Il·lustració. La passió per la il·lustració  i els àlbums il·lustrats ha estat el detonant perquè la llibreria l’Aranya organitzi la 1a Festa de la Il·lustració aquest dissabte (de 10 a 14 hores) a la plaça d’Enric Granados. La llibreria, que ja tenia experiència com a col·laboradora d’un esdeveniment similar a Barcelona, ha decidit tancar amb aquesta festa el curs del Suc amb Lletres.

La proposta portarà a Cerdanyola “vuit il·lustradors de categoria” com Rocío Bonilla, Albert Arrayás, Òscar Julve, Mercè Galí, Xavier Salomó, Lia Bertran, Jaume Copons, Liliana Fortuny i la cerdanyolenca Sílvia Morilla. “Potser no té el nom que ja tenen els altres, però és molt bona il·lustradora i segur que s’obrirà camí”, assegura la responsable de l’Aranya, Olívia Pasqual.

HOMENATGE ALS IL·LUSTRADORS
Estem acostumats a veure presentacions dels llibres amb els seus escriptors, “però i la feina dels il·lustradors?”, es pregunta Pasqual. Així, la 1a Festa de la il·lustració serà un “homenatge als il·lustradors” i una “oportunitat per veure’ls treballar en directe”. La proposta, que també vol servir “per fer teranyina” amb el comerç local, compta amb la col·laboració de la botiga Entre telas, que decorarà la plaça Enric Granados per a l’ocasió. L’esdeveniment tindrà un espai amb àlbums il·lustrats obra dels autors participants i que estaran a la venda, un altre de contacontes improvisats i un últim on els il·lustradors participaran en tallers “on faran alguna cosa sorpresa que quedarà penjada a la Biblioteca”, anuncia Pasqual.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?