La III Nit Solidària de Cerdanyola recapta un total de 9.600 euros

nit solidaria

El

La tercera edició de la Nit Solidària organitzada pel Rotary Club i una vintena d’entitats de la ciutat recaptava 9.600 euros a repartir a parts iguals entre Creu Roja, La Casa de Sofia i la Fundació Vicente Ferrer. L’organització ja comença a treballar en la 4a Nit Solidària de Cerdanyola.

En l’apartat de la Cooperació es premiava la Fundació Vicente Ferrer amb la dotació econòmica corresponent a la tercera part (3.200 euros) de la recaptació final obtinguda a la vetllada. En l’apartat sanitari, l’entitat guanyadora va ser La Casa de Sofia, que rebrà una tercera part de la recaptació total de la III Nit Solidària de Cerdanyola. L’entitat està impulsada per Jordi Cruz, pare de la Sofia, una nena que no va poder superar una malaltia minoritària. L’objectiu de l’entitat és promoure la creació de centres d’atenció a malalties minoritàries i cronicitat complexa per a infants. I l’Hospital Sant Joan de Déu ha posat en marxa ‘La Casa de Sofia’, el primer centre d’atenció a infants en situació de necessitats complexes d’atenció i/o de malaltia avançada de l’estat espanyol. Aquest dispositiu està promogut pel CatSalut i el Pla director sociosanitari i desenvolupat per Sant Joan de Déu en col·laboració amb l’Hospital Vall d’Hebron i el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí. En l’apartat social, la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada ha estat la guanyadora i rebrà una tercera part de la recaptació de la vetllada.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?