La Generalitat ajorna el repartiment de mascaretes fins al 20 d’abril

aee1a5aa76ef36d981450ff04a00740a

Rectificació del govern català. Finalment, malgrat l’anunci d’ahir, la Generalitat de Catalunya no començarà a repartir els 14 milions de mascaretes que va comprar per lluitar contra el contagi de la covid-19 fins al 20 d’abril. Són mascaretes quirúrgiques de la classe 2, segons ha explicat la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó. Els usuaris hauran de portar la targeta sanitària per poder obtenir la primera de manera gratuïta. La segona s’haurà de pagar i tindrà un cost de 60 cèntims més l’IVA corresponent. A més, segons apunta Budó, tindran preferència les persones vulnerables i les persones que hagin de començar a treballar.

Després de valorar la situació amb el Col·legi de Farmacèutics, el govern ha decidit posposar el lliurament per “garantir el bon funcionament de la mesura i que tothom les pugui obtenir des del primer moment”

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?