La flama del Canigó tornarà a arribar a Cerdanyola

arribadaflamacanigo_2019

La nit més curta i el dia més llarg es viurà a Cerdanyola amb diferents activitats. Tot i estar en temps de la pandèmia de la COVID19, les vacunacions i la bona resposta de la població a les crides de les autoritats sanitàries fan que a poc a poc retornin les activitats lúdiques.

Sense fogueres ni revetlles municipals

Des de l’Ajuntament de Cerdanyola s’ha decidit no organitzar cap revetlla popular municipal per evitar aglomeracions i s’aconsella celebrar-ho de forma reduïda amb grups de màxim deu persones. Respecte les fogueres, des del servei de Protecció Civil de l’Ajuntament, s’ha decidit no autoritzar-les aquest any per, al igual que les revetlles, evitar aglomeracions descontrolades al seu voltant.

Activitats als jardins de Ca n’Ortadó

El dimecres 23 de juny els jardins de Ca n’Ortadó acolliran diferents activitats. A les 18:30h es farà un contacontes de Sant Joan (l’aforament serà limitat). Es difondrà també la versió del contacontes en línia per les xarxes socials. A partir de les 19h es posarà en marxa un Taller de farcellets d’herbes màgiques per alimentar el fogueró màgic de Sant Joan (l’aforament serà limitat). A les 19:30h és prevista l’arribada de la Flama del Canigó amb els portadors del CEM Cerdanyola i posteriorment, Òmnium Cultural procedirà al repartiment de fanalets encesos amb la flama del Canigó. L’entrada es farà per la plaça de Sant Ramon i la sortida pel carrer de Santa Maria.

L’Ajuntament de Cerdanyola assegura que és conscient de la importància i la significació de la festa en el calendari lúdic local. El consistori demana a la ciutadania que participi en les activitats que organitza i respecte a les propostes de caire privat, demana a la població que tingui en compte les directrius que estableixen el PROCICAT i les autoritats sanitàries.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?