La Fira de Cerdanyola Comerç i Serveis protagonitza el cap de setmana

comerc

La sisena Fira de Cerdanyola Comerç i Serveis recupera el format anterior a la pandèmia i torna aquest cap de setmana a la plaça Abat Oliba. Una trentena de comerços participants, activitats infantils, actuacions i música en directe seran els protagonistes de la proposta.

Després que l’any passat tingués lloc al parc del Turonet, la fira torna enguany amb la novetat que diumenge la fira s’allargarà una hora més –fins a les 21 hores- tot aprofitant que el dilluns 6 és festiu, un petit canvi en la ubicació de les carpes de restauració i una fideuà per tothom que vulgui quedar-se a dinar.

Samarreta solidària

Una altra de les novetats d’aquesta edició, que vol seguir amb la vessant solidària en les activitats organitzades per Cerdanyola Comerç i Serveis, és que durant els dies de la fira es posaran a la venda les samarretes ‘Jo compro local’ i els beneficis es destinaran a accions solidàries.

Horaris i activitats

La Fira de Comerç es podrà visitar dissabte de 17h a 21:30h i el servei de restauració estarà obert fins a les 23h i diumenge el seu horari serà d’11h a 14:30h i de 17 a 21h. Durant els dos dies hi haurà demostracions i activitats a les carpes dels establiments participants.

Dissabte 4 de juny la fira arrencarà a les 17h amb l’espectacle de dansa – Qoreo Dance Studio, a les 18 hores tindrà lloc la inauguració oficial, l’espectacle infantil ‘Vivim del Cuentu’ – Lilliput Llibreria es representarà a les 18.30h, una exhibició Modern Jazz Hip Hop – Multi Sport (19.30h) i s’acabarà a les 21.30 hores amb el concert tribut a Sopa de Cabra a càrrec dels Torrats.

Diumenge 5 de juny les activitats començaran a les 11 hores amb teatre per a prínceps i princeses rebels (Meeting Point). També hi haurà Mamipilates – Viu Somriu (s’ha de portar esterilla, 11.45h), Zumba – Multi Sport (12.30h), concert Lust.N.Found (13.30h), fideuà de la Fira – Associació La Mandanga (14.30h), espectacle de Màgia del Mag Igor (18h) i concert espectacle Los Bongo Beat (20 hores).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?