La festa major del Roser de Maig ja té cartells

Recepció a l’Ajuntament dels guanyadors del concurs de Cartells de la Festa Major Roser de Maig 2022 / Foto Nuria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

El Roser de Maig escalfa motors amb la presentació dels seus cartells. L’alcalde Carlos Cordón i el regidor de Cultura, Oscar Pons, han rebut  a la guanyadora del concurs del Cartell del Roser de Maig Cerdanyola, Núria Mañosa, i al guanyador de la imatge de les activitats infantils, Nicolás García. Tant l’alcalde com el regidor els han agraït als dos la seva participació i els han felicitat pel treball realitzat.

El cartell elaborat per la Núria serà la imatge de la  Festa Major 2022, que se celebrarà entre el 29 d’abril i el 2 de maig. La Núria, que és estudiant d’Animació i VFX, ha presentat una obra que reflecteix la gresca, convivència i energia que es respira durant els dies de festa major a la ciutat. Nicolás García és l’autor de la imatge que servirà per promocionar les activitats infantils de la Festa Major, que enguany seran moltes. El Nicolàs ha volgut representar la igualtat de gènere en el seu dibuix i també la música que sempre és un dels elements claus de la Festa Major. Tots dos s’han mostrat molt contents i il·lusionats perquè les seves creacions hagin estat les escollides.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?