La Festa del Roser de Maig tornarà a tenir punt lila

puntinformaciolilasantmarti3

Les nits de la Festa Major de Cerdanyola, un any més, comptaran amb un Punt Lila, en compliment del Protocol Per unes festes lliures de violències heteropatriarcals. El Punt Lila és un dispositiu d’abordatge de les violències masclistes i lgtbiqfòbiques que oferirà informació, suport i seguretat en front les violències i, informació, debat i reflexió entorn el feminisme.

Durant la Festa Major el podreu trobar al:

  • divendres 29 d’abril de 22 h a 4 h al Parc Xarau
  • dissabte 30 d’abril de 22 h a 4 h al Parc del Turonet
  • diumenge 1 de maig de 20 h a 00.30 h al Parc del Turonet

El Punt Lila no és un dispositiu aïllat, es coordina amb la Xarxa d’Agents Preventives: persones sensibilitzades i que han rebut una formació en aquest àmbit, i el Protocol d’Abordatge de les Violències Masclistes de la ciutat, configurat per diversos serveis, entre ells: centres de salut, centres educatius, cossos de seguretat, Serveis Socials municipals, Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), Servei d’Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gènere (SAI), entre altres agents que el configuren.

Per unes festes lliures de violències heteropatriarcals cal el compromís de totes! LA FESTA ÉS NOSTRA!

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?