La Festa de Sant Martí també tindrà punt lila

cartell_generic_no_es_no

Un any més, s’instal·larà un Punt Lila a l’envelat les nits de divendres i dissabte. El dispositiu, gestionat des de la Regidoria de Feminisme i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, estarà situat a la plaça Sant Ramon els dies 5, 6, 12 i 13 de novembre de 22 a 3h.

La comissió de festes se suma a la campanya “La Festa és Nostra” en el marc del protocol “Per unes festes lliures de violències heteropatriarcals” elaborat per l’Ajuntament i diverses entitats feministes de la ciutat durant el 2016. L’objectiu de la campanya és la de sensibilitzar vers qualsevol forma de violència masclista i LGTBIQ+fòbica.

La campanya constarà d’uns cartells de sensibilització, de falques de ràdio durant tots els esdeveniments de la festa i d’un Punt d’Informació Lila, per tal de conèixer els recursos de la ciutat en matèria d’atenció a les dones i les diversitats sexuals i de gènere. Aquest espai també permetrà reflexionar sobre els feminismes i les violències heteropatriarcals.

LA FESTA ÉS NOSTRA

Recorda….No és NO!

-No em molestis.

-Sí, vaig vestida com vull.

-No en tinc ganes.

-Sí, vull gaudir de la festa.

-No ballaré amb tu si no vull.

-Sí, estimo a qui jo trio.

-He canviat d’opinió, ja no em ve de gust.

 

La festa és per gaudir-la. Per una Festa de Tardor lliure de masclismes i LGTBIQ+fòbies.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?