La festa de Sant Martí portarà el musical de Michael Jackson a Cerdanyola

2d535442c2c0b0669d8f5a051ed00bcc

La Comissió de festes de Sant Martí està ultimant els detalls d’una festa que s’ha marcat “igualar o superar” l’èxit de les dues edicions anteriors. La principal novetat de la festa, que tindrà lloc del 7 a l’11 de novembre, és la desaparició de la Mostra de Cuina: “Després de 27 anys creiem que s’ha tancat un cicle i s’havia de reformular”, explicava el president de la Comissió, Ramon Capella. En aquest sentit les noves fórmules culinàries seran un dinar popular dissabte -acompanyat d’una concentració de Harleys i música- i una degustació de tapes a càrrec de societat gastronòmica Txococomi diumenge.

L’altra gran novetat del programa de festes és el musical Thriller de Michael Jackson, que repassa el grans èxits del cantant amb música en directe i 18 artistes sobre l’escenari. L’espectacle tindrà lloc el diumenge 9 de novembre a les 20 hores.  El preu de l’entrada anticipada serà de 10 euros i el de la taquilla 12. Les entrades es posaran a la venda el 13 d’octubre i hi haurà un aforament limitat a 750 persones.

Com en anys anteriors la festa comptarà amb la Nit Jove, la desfilada de moda, el mercat medieval o el concurs Tu tens talent. Però en aquesta edició hi haurà dues categories diferenciades (música i i dansa), segons apuntava la responsable de l’esdeveniment, Laura Carlús, que assegurava que així es fa una competició més justa i hi ha dos guanyadors absoluts. Aquells que desitgin participar ho poden fer a través del telèfon 635 523 179, o del correu carlus.ambaccent@gmail.com.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?