La Festa de Sant Martí escalfa motors

b4d7de5ff725512a637402454dd08203

Tot i que encara no s’ha presentat oficialment, la Festa de Tardor ja ha començat a escalfar motors. La Comissió de Festes de Tardor avança que ha preparat un “programa espectacular” d’activitats.

Les inscripcions per al concurs Tu Tens Talent, on els nostres veïns i veïnes més agosarats presenten des de l’escenari els seus números de ball i dansa o música i cant, ja estan obertes a Motor Music Records. “Els participants gaudiran de valent i faran gaudir els assistents. I a més tindran l’oportunitat de guanyar substanciosos premis!”, prometen des de la Comissió de Festes. La proposta tindrà lloc el diumenge 12 de novembre a les 21.30h a la carpa de la plaça de Sant Ramon. Unes hores abans s’ha programat un espectacle de teatre molt original, l’Impro Horror Show, on els actors desenvolupen una trama proposada pel públic, que la lliura per escrit a l’entrada de la funció. Les entrades ja es poden comprar anticipadament al Bar Grau i a Cal Pintxo. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?