La Festa de Sant Martí disposarà de punt lila durant tres nits

puntinformaciolilasantmarti3

El Punt Lila estarà habilitat a la plaça Sant Ramon les nits del 5 (de 21 a 2h), 11 (de 22 a 3h) i 12 (de 22 a 3h) de novembre.

Les nits de la Festa de Sant Martí comptaran amb un Punt Lila, en compliment del Protocol ‘Per unes festes lliures de violències heteropatriarcals’ i amb el compromís d’oferir un espai d’oci segur per a totes les persones que hi participen i en gaudeixen.El Punt Lila és un dispositiu d’abordatge de les violències masclistes i lgtbiqfòbiques que oferirà informació, suport i seguretat en front les violències i, informació, debat i reflexió entorn el feminisme.

El Punt Lila es coordina amb la Xarxa d’Agents Preventives, persones sensibilitzades i que han rebut una formació en aquest àmbit, i el Protocol d’abordatge de les violències masclistes de la ciutat, configurat per diversos serveis. Entre ells, centres de salut, centres educatius, cossos de seguretat, Serveis Socials municipals, Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), Servei d’Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gènere (SAI), entre altres agents que el configuren.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?