La Festa de l’Esport Inclusiu de Cerdanyola torna al parc Xarau

WhatsApp Image 2024-04-10 at 08.15.45

L’esport és per a tothom. Aquest argument es farà realitat el matí del diumenge 14 d‘abril, que es tornarà a convertir en una jornada festiva per a l’esport a la ciutat amb la celebració de la segona Festa de l’Esport Inclusiu de Cerdanyola al parc Xarau. Les activitats començaran a partir de les 11 h i s’allargaran fins a les 13.30 hores. La jornada tindrà un esperit participatiu amb la proposta d’activitats d’esport adaptat i inclusiu amb la participació d’un màxim de 350 persones. Les inscripcions es poden realitzar a www.cerdanyola.cat.

La proposta està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de diferents entitats esportives i de la Taula de la disCapacitat i la Diversitat Funcional (Cerdanyola Futbol Club, Club Bàsquet Femení Cerdanyola, Club Atletisme-Triatló Cerdanyola, Club Handbol Cerdanyola, Club Tenis Cerdanyola, Fundació Catalònia, Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral, Fundació Joan XXIII, Aspadi, La Gresca, Associació La Tortuga, Barcanova, Club Cross Fit Cerdanyola, CIM Project, SinMaDif, Fundació Visual Teaf i Qóreo Dance)

A les 11 h es posaran en marxa les estacions amb les diferents activitats esportives programades -futbol 3×3, bàsquet en cadira de rodes, handbol, taller d’eslàlom, mini-tennis, cal·listènia Mc Fitt, tenis taula, atletisme i cadires Joëlette- i els participants rotaran per les diferents estacions durant les dues hores de l’activitat. Les persones que realitzin un mínim de tres activitats rebran una medalla commemorativa. La Festa de l’Esport finalitzarà amb una sessió de dansa-ball adaptada a càrrec de l’Escola Qòreo Dance oberta a la participació de tothom i el corresponent lliurament de medalles.

La matinal serà conduïda pel Mag Igor, que serà l’encarregat d’anar indicant els canvis d’activitats, la distribució dels grups i també mostrarà algun dels seus jocs de màgia. La jornada també comptarà amb la participació del grup Caulababa que posarà el toc d’humor animant les activitats amb la seves actuacions.

Formulari inscripcions

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?