La FCH presentarà un ERTO per a la totalitat de la plantilla del Guiera

dca6745fdbb9da5b038270324f6ced2f

La Federació Catalana d’Handbol ha anunciat “l’imminent trasllat provisional de la seu social” a la població de Sant Joan Despí i la presentació d’un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) en matèria de suspensió de contractes a “la totalitat de la plantilla de la FCH adscrita a l’activitat del PEM Guiera”. Aquest anunci s’havia de fer ahir dimarts en una reunió extraordinària convocada per la FCH.

L’objectiu de la reunió, segons s’explica a la convocatòria que recull la web de la federació, és donar “les oportunes explicacions i informació detallada dels darrers esdeveniments del litigi” entre l’Ajuntament de Cerdanyola i la FCH per la resolució del contracte del PEM Guiera  després de la celebració del judici al Jutjat Mercantil per la demanda interposada per la federació contra l’Ajuntament i en la qual sol·licitava al jutjat la resolució del contracte del PEM de Guiera.
 
La reacció a la comunicació de l’Ajuntament no s’ha fet esperar i en un comunicat el govern municipal assegura que “una vegada més, que els serveis públics que s’ofereixen al PEM Guiera estan garantits tot i el darrer comunicat de la FCH”. En aquests moments el govern “està  a l’espera  de  la resolució judicial que emetrà el Jutjat Mercantil 6 de Barcelona” i ja “treballa amb el seu equip jurídic  per valorar  la millor solució al litigi entre ambdues parts que prioritzi la defensa dels interessos dels ciutadans de Cerdanyola, i protegeixi els serveis públics que s’ofereixen”, segons apunta el comunicat. “Estem revisant tots els escenaris per garantir el servei i per buscar el millor escenari econòmic possible per a l’Ajuntament”, destacava l’alcaldessa Carme Carmona el passat divendres, només conèixer l’anunci de la FCH. A més, el govern ha manifestat la seva “voluntat de mantenir  l’esforç de diàleg amb tots els grups municipals del consistori per tal d’arribar a la millor solució per a la  ciutat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?