La dona del tercer segona, una obra en benefici de La Marató de TV3

Teatre Nu 2

L’obra ‘La dona del tercer segona’ permetrà reflexionar sobre les malalties mentals demà divendres 10 de desembre (20 hores). La recaptació serà a benefici de la campanya de la Marató de TV3 2021, dedicada a les malalties mentals. Es tracta d’un monòleg interpretat per Àurea Màrquez a partir d’un text de Víctor Borràs i la direcció d’Ivan Benet. La producció és de Teatre Nu.

Al teatre Ateneu veurem i escoltarem la realitat d’una dona de cinquanta anys, carnissera de professió, que viu amb el seu fill, i avui s’explica davant de la seva comunitat de veïns. Ha de demanar un favor incòmode, difícil de concedir. Un favor relacionat amb l’estigma que arrosseguen les persones amb alguna malaltia mental. La protagonista explica un fet relacionat amb les malalties mentals i amb l’estigma que arrosseguen les persones que en pateixen alguna. La dona del tercer segona ens fa preguntes, preguntes potser sense resposta, i ens explica una història que ens atrapa i no ens deixa. Les entrades per assistir a la representació es venen a www.cerdanyola.cat/teatre El preu és de 5 euros la localitat.

La Marató 2021

Cerdanyola col·labora i participa cada any en La Marató. Activitats com la representació teatral La dona del tercer segona, La cursa de la UAB, la venda d’art solidari de l’Associació d’Artistes Plàstics, tirades amb arc organitzades per Arquers de Cerdanyola del Vallès, entre altres propostes organitzades per les entitats permeten que les aportacions de la ciutadania cerdanyolenca formin part de La Marató.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?