La Diada Nacional de Catalunya inicia el curs polític

abf584041f321d5f52601632cbc05493

Amb motiu de la festivitat, el Museu i el Poblat Ibèric de Ca n’Oliver i el Museu d’Art de Cerdanyola faran jornada de portes obertes

La commemoració de la Diada Nacional de Catalunya tindrà per tercer any consecutiu dos escenaris diferenciats a la ciutat. La plaça 11 de Setembre i les quatre barres acolliran les ofrenes florals tant d’entitats, ciutadania i institucions, i a la plaça de Francesc Layret, s’hissarà la senyera, es llegirà el manifest de la jornada i s’interpretarà Els Segadors.

El programa d’actes s’iniciarà amb les ofrenes florals a la plaça Onze de Setembre. A partir de les 9.30 hores tindran lloc les ofrenes florals d’entitats, associacions i partits polítics, per ordre d’arribada. A les 10.30 hores tindrà lloc l’ofrena institucional i el programa ja es traslladarà a la plaça de Francesc Layret, on a les 11.30 hores s’iniciarà l’acte institucional amb el Pilar d’honor dels Castellers de Cerdanyola del Vallès, la hissada de la Senyera i la interpretació del Cant de la Senyera a càrrec de la Banda i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV). Tot seguit es farà la lectura del manifest i la Interpretació d’Els Segadors a càrrec de la Banda i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola. A les 12 hores l’acte acabarà amb l’actuació de la Banda i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola i ballada de sardanes amb l’Agrupació Cultural Sardanista.
Amb motiu de la Diada, el Museu i el Poblat Ibèric de Ca n’Oliver i el Museu d’Art de Cerdanyola (MAC), faran jornada de portes obertes. A més, el MAC, tot coincidint amb la Diada, celebrarà el novè aniversari de la seva inauguració. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?