La Cursa Solidària del Forat del Vent s’anul·la per l’augment exponencial de casos covid-19

cursa

Malauradament, la cursa solidària queda aplaçada en motiu de l’augment exponencial de casos i el consell d’eliminar concentracions elevades inclòs en exterior”, ha anunciat fa pocs minuts l’institut Forat del Vent en les seves xarxes socials. La cursa solidària que organitza l’Institut Forat del Vent havia de celebrar-se demà dimarts.

És de les curses més grans de la zona, amb gairebé 1.200 corredors dels 1400 inscrits en la darrera edició. Està organitzada per l’ Institut Forat del Vent deCerdanyola del Vallès i es presenta com un esdeveniment esportiu, solidari, inclusiu ifestiu. Corren nens, joves i adults a partir dels 11 anys. Els corredors lliuren un quilo d’aliments que va directament a la Fundació Banc dels Aliments i és gestionat per Càritas Cerdanyola. L’any passat la cursa va comptar amb més de 4.000 participants i va recollir 1.500 quilos d’aliments.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?