La Cursa Solidària de la UAB aplega més de 1.400 participants

marató

La desena edició de la Cursa solidària de la UAB en suport de La Marató de TV3 ha comptat amb més de 1.400 participants: 1.361 a la cursa presencial i 80 a la virtual. La proposta, organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Cerdanyola, destinarà tot el que recapti a la recerca en salut mental, àmbit al qual es dedica La Marató de TV3 enguany.

Les xifres

En concret, hi han participat 1.361 (708 dones i 633 homes). El 26,3% han estat de Cerdanyola del Vallès, el 19,7% de Barcelona, l’11,6% de Sabadell, el 10,6% de Sant Cugat i el 6,47% de Terrassa. A aquests participants cal sumar els 80 que s’hi han inscrit a la cursa virtual, que encara restarà oberta uns mesos més. També hi han participat 120 voluntaris, gràcies a la tasca de la Fundació Autònoma Solidària. Entre els participants s’hi han pogut veure corredors federats, esportistes aficionats, famílies, personal, professorat i estudiants universitaris, d’entre els quals el mateix rector de la UAB, Javier Lafuente, així com el rector de la Universitat de Barcelona, Joan Guàrdia, i també l’alcalde Carlos Cordón.

La darrera edició de la cursa, presencial, l’any 2019, abans de la pandèmia, es va fer un dels rècords de participació, amb 2.280 persones. Durant les 10 edicions de la cursa de la UAB hi han participat un total de 13.500 persones, que han contribuït, amb el seu esperit esportiu i solidari, a ajudar a la investigació en la recerca en els diferents àmbits que ha escollit cada any La Marató de TV3. Durant aquests 10 anys ha recaptat un total de 150.000 euros, que s’han donat a La Marató de TV3 any rere any.

Modalitat virtual

Pel que fa a la modalitat virtual de la cursa de la UAB, enguany s’hi podrà participar des de l’1 de desembre fins el 10 de març, en la cursa d’11,6 km, a la cursa i caminada de 6 km, a la cursa de 500 m de mobilitat reduïda i als reptes i modalitats que cadascú es plantegi, ja sigui de manera individual o col·lectiva. Les inscripcions es fan a través de l’app d’AmicsUAB (es pot descarregar a l’AppStore d’Android i d’iOS).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?