La Cursa-Caminada Feminista retorna a la presencialitat en la seva tercera edició

marxafeminista

La Cursa-Caminada Feminista donarà el tret de sortida a la programació al voltant del Dia Internacional de les Dones a Cerdanyola. Enguany, la cursa-caminada torna a ser presencial després de l’èxit de la primera edició i del seu format virtual en la segona a causa de la COVID-19.

El dissabte 5 de març està previst que se celebrin les caminades de 1,4km i 4,5km i la cursa de 4,5km. Totes elles tindran la sortida i arribada al PEM Guiera a partir de les 10h. Abans caldrà inscriure’s online fins al 3 de març o presencialment a ‘dBici’ (carrer de Sant Ramon, 116) fins al 5 de març si no s’han superat les 500 persones participants. El preu de la inscripció és de 5 euros.

El recorregut de la caminada curta transcorrerà pel carrer de Collserola i el parc de la Riera i el de la cursa i caminada de 4,5km afegirà un tram per Collserola.

La Cursa-Caminada Feminista compta amb la col·laboració de l’entitat Non Stop Run, qui ha concebut un recorregut perquè el puguin completar tant persones amb poca condició física com atletes habituals i/o de qualsevol edat.

L’objectiu de la cursa és reivindicatiu i participatiu. Reivindicatiu perquè s’emmarca en una diada de lluita (8 de març, Dia Internacional de les Dones) i participativa perquè l’esdeveniment no tindrà classificacions, és un acte lúdic i obert a tothom.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?