La cuinera Elisabet Nolla, premi sol de la Guia Repsol

WhatsApp Image 2024-03-08 at 08.10.54

La Guia Repsol ha fet pública la nova guia gastronòmica 2024 on es premien els restaurants amb 1, 2 o 3 “Soles”. El Normal dels germans Roca ubicat al barri vell de Girona també ha resultat guanyador amb 1 Sol amb  la cerdanyolenca Eli Nolla com a cap de cuina.

El Normal  “un restaurant normal, amb una carta no gaire llarga, que pretén presentar una cuina catalana de línea clàssica però amb alguns tocs singulars”, s’apunta a la web dels premis ‘Soles’.

Gran trajectòria

Abans de ser la responsable del Normal, Nolla era la cap de cuina del Celler de Can Roca. La cerdanyolenca va iniciar-se al fogons per casualitat, ja que estudiava psicologia quan va començar a treballar a un restaurant per pagar-se els estudis. La cuina la va omplir i va deixar la carrera per estudiar a l’escola Hofmann. Al 2020 el Basque Culinary Center va escollir Nolla com una de les millors cuineres menors de 30 anys d’Espanya. Al 2022 va quedar segona al concurs de cuiner revelació Madrid Fusión.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?