La Covid-19 impulsa la demanda de productes i sistemes touchless

Touchless_EUT_5

La Covid-19 fomentarà una nova mobilitat que potenciarà la implantació de tecnologies emergents com són les que permeten la interacció dels polsadors sense contacte amb les superfícies, també anomenades touchless, les quals, segons el centre tecnològic Eurecat, experimentaran una alta demanda en espais vinculats al transport públic, els llocs d’oci, els ascensors o els espais de treball, per donar resposta als nous hàbits de comportament que ha introduït el coronavirus.

En aquest sentit, Eurecat ja ha participat en el disseny i en el desenvolupament dels primers prototips d’un producte sanitari amb botons capacitatius touchless per a l’empresa catalana dedicada a la manufactura ferroviària Rolen Technologies & Products, amb seu a Sabadell, mitjançant un sistema que es pot aplicar per activar qualsevol mecanisme destinat als usuaris a l’interior d’un tren. Per fer possible la substitució de botoneres tradicionals i superfícies tàctils per una solució touchless, Eurecat preveu un increment de tecnologies basades en electrònica convencional, així com també en electrònica impresa o plastrònica. Aquesta última permet la senzilla integració d’electrònica en pràcticament qualsevol superfície, dotant així de noves funcionalitats. Situada a Cerdanyola, la planta pilot de plastrònica d’Eurecat és pionera a Europa. Està composta per dues sales blanques que permeten la combinació ordenada dels processos de fabricació necessaris: impressió, hibridació, termoformat i injecció de plàstic.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?